Слот: Все още не сме играли с топ отбори


Н. Гавазов

Слот: Все още не сме играли с топ отбори

Мениджърът на Ливърпул Арне Слот заяви, че отборът му все още не е изправен пред сериозни предизвикателства през новия сезон, отказвайки да класифицира като такова пътуването до Манчестър Юнайтед.

След първите шест кръга Ливърпул е едноличен лидер във Висшата лига. Мърсисайдци постигнаха пет победи, включително 3:0 като гост на Юнайтед.

Слот обаче не се заблуждава от тези успехи срещу отбори от дъното на таблицата и призовава Ливърпул да подобри играта си.

"Една от причините, поради които можем да се борим, е, че имаме много умения. Също така виждам много сплотеност в отбора.

Когато вкарваме, виждам играчите, които не са на терена, да се наслаждават наистина на головете и победите с нас. Това са положителни неща. Но виждам и неща, които определено трябва да подобрим, ако искаме да останем там, където сме предвид графика на предстоящите мачове.

Както казах, всеки мач във Висшата лига е труден, но всички ми казаха, че топ отборът е малко по-труден от отбора в дъното на лигата, но все още не сме играли с такива отбори.

Така че трябва да се подобрим, но една от причините да останем на върха е, че имаме много играчи със страхотни индивидуални умения“, заяви Слот.

  Сподели
61