Робъртсън: Добавят мачове без да пита играчите


Н. Гавазов

Робъртсън: Добавят мачове без да пита играчите

Защитникът на Ливърпул Андрю Робъртсън изрази недоволството си от натоварения футболен календар и липсата на диалог между играчите и ръководните органи. Това съобщава Liverpool Echo.

Според източника, Робъртсън е изразил недоволство, че мненията на играчите не се вземат предвид при изготвянето на натоварения футболен календар. Футболистът отбеляза нарастващия брой мачове и турнири, а също така изрази загриженост за предстоящия натоварен график.

"Не мисля, че играчите някога са питани. Тук е нашето разочарование. Добавят се още мачове, добавят се още турнири и не мисля, че играчите са питани за мнението им и как се чувстваме по въпроса. В бъдеще би било по-добре да съберем играчите заедно и да попитаме тяхното мнение. Има много опитни професионалисти, капитани, които могат да говорят по тези въпроси.

Имаме мачове на всеки три дни и Бог знае кога ще свършат. Ще видим как ще се чувстваме през следващите месеци, когато натоварването наистина се увеличи“, заяви Робъртсън, цитиран от Liverpool Echo.

  Сподели
22