Тен Хаг не се безпокои от уволнение


Н. Гавазов

Тен Хаг не се безпокои от уволнение

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг заяви, че не се притеснява от евентуално уволнение след слабия старт на сезона.

Юнайтед бе победен с 3-0 у дома от Тотнъм в неделя, оставяйки със седем точки от шест мача в долната половина на таблицата на Висшата лига.

Резултатът само увеличи натиска върху Тен Хаг, но Ерик не вярва, че клубът ще му покаже вратата толкова бързо, след като реши да продължи партньорството си през лятото.

"Бъдещето ми? Не, не мисля за това. Всички - собственици, ръководство - взехме това решение през лятото да останем заедно. Взехме това решение също след обстоен анализ какво трябва да подобрим и как искаме да изградим отбора.

Но ние знаехме, че ще отнеме време. Трансферният прозорец бе такъв, че някои играчи като Угарте пристигнаха късно. Също така трябваше да направим някои подобрения в организацията по отношение на контузии. Имаме нужда от време.

Всички сме на една вълна, в една и съща лодка: собственици, персонал и играчи, нямам страхове в това отношение“, заяви Тен Хаг.

  Сподели
23