Лоуренсън смята, че Ман Юнайтед ще продаде Шоу


Н. Гавазов

Лоуренсън смята, че Ман Юнайтед ще продаде Шоу

Легендата на Ливърпул Марк Лоуренсън вярва, че това може да е последният сезон на защитника Люк Шоу в Манчестър Юнайтед.

Шоу е един от опорите на Юнайтед, като игра за него от 2014 г., но в момента Люк отново е контузен и все още не е играл нито минута от новия сезон.

Според Лоуренсън, менижърът на Юнайтед Ерик Тен Хаг просто не може да разчита на Шоу и клубът скоро ще започне да търси заместник на 29-годишния англичанин.

"Мисля, че Юнайтед ще търси заместник на Люк Шоу, като се има предвид, че той отново е контузен. В крайна сметка той игра на Евро, но ако имате играчи, които много рядко са във форма, не можете да разчитате на тях.

Не че той не може да бъде използван повече. Просто Те Хаг ще иска да има силен отбор всяка седмица. Ако го има и ако това е добър отбор, тогава Юнайтед може да бъде високо в лигата.

В същото време Люк Шоу е съпричастен. Нямаше намерение да се контузи, това е просто футбол. Те вероятно ще оценят ситуацията в началото на следващата година и ще видят какво могат и какво не могат да направят с него", заяви Лоуренсън.

  Сподели
21