Тотнъм се разправи с десет на Олд Трафорд


И. Ангелов

Тотнъм се разправи с десет на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед посрещна Тотнъм в срещата от шестия кръг на английската Висша лига. Днес Тотнъм започна много силно и след като поведе още в самото начало, битката за домакините стана сложна и се усложни двойно когато Бруно Фернандеш бе изгонен в първото полувреме, и това доведе до лесен мач за гостите и 3:0.

В 3-ата минута резултатът стана 1:0 когато Ван де Вен пресече една топка в собственото поле и премина цялото игрище до аут-линията, от където пусна успоредно за Бренан Джонсън и той вкара на празна врата за 1:0. Малко след това Джонсън намери и гредата на Онана в чиста ситуация.

В 37-ата минута гредата удари и Гарначо срещу Викарио, когато засече центриране от воле, а 5 минути след това Бруно напусна игра директно за остро влизане срещу Мадисън. 

В 47-ата минута точно както първото полувреме, веднага след подновяването Тотнъм вкара, но тук Джонсън намери Кулушевски за удар над вратаря и 2:0. В 77-ата минута при корнер на гостите, топката достигна главата на Сар и той отклони за Соланке и 3:0.

  Сподели
117