Мареска определи Палмър за най-добър във ВЛ


Н. Гавазов

Мареска определи Палмър за най-добър във ВЛ

Мениджърът на Челси Енцо Мареска определи Коул Палмър за най-добрия играч във Висшата лига.

Палмър отбеляза четири пъти за 20 минути, за да донесе силна победа на Челси с 4:2 срещу Брайтън в съботния мач от Висшата лига на "Стамфорд Бридж".

Така 22-годишният англичанин отбеляза шест гола и направи четири асистенции в първите си шест мача във Висшата лига, доказвайки убедително, че няма опасност да страда от синдрома на втория сезон.

Мареска се възхищава на Палмър и смята, че звездната треска ще отмине неговия възпитаник.

"Той вкара четири, но можеше да вкара още два или три. Важно е той да остане гладен, амбициозен. Срещнах го преди много години, когато играеше за U-23 отбора на Сити и след това за първия отбор.

Той не се е променил от това, което бе като момче, какъвто бе преди три или четири години. Голове, асистенции, това да бъдеш най-добрият играч във Висшата лига – това не се е променило кой е той. Той е скромен човек и това е най-важното за мен.

Той е играч от най-високо ниво и днес младите играчи могат да се променят много бързо. Но Коул вкарва голове и никога не се променя и това е най-важното нещо.

Той е специален играч, той е прост и скромен човек. Той няма нужда от хора, които да му казват колко е добър, защото можете да го видите ясно", заяви Мареска.

  Сподели
34