Потър за уволнението си: Това е като процес на скръб


Н. Гавазов

Потър за уволнението си: Това е като процес на скръб

Бившият мениджър на Челси Греъм Потър сподели спомените си за емоциите си след уволнението от лондонския клуб.

"Това е малко като процеса на скръб – с времето се подобрява. Трябва да се опитате да не обвинявате себе си, но не можете да обвинявате за всичко някой друг. Трябва да намерим правилния баланс. Не е много приятно, защото всичко е много шумно. Унижение е, когато нещата не вървят както трябва. Бях уволнен седем месеца след подписване на петгодишен договор, след като се присъединих от Брайтън, така че всичко това е нещо, с което трябва да се справите на човешко ниво.

Първите шест месеца бяха трудни, защото работих наистина, наистина усилено, за да получа тази възможност. Не мисля, че това беше единствената възможност, която можех да получа, защото оставих Брайтън в много, много добра позиция. Така че бе въпрос на избор на правилната възможност. И не съм избрал грешния, просто не се получи. Не съжалявам за нищо, но в същото време, когато някой загуби работата си, в един момент има чувство на разочарование, гняв и може би горчивина“, заяви Потър.

"Сините" назначиха Потър за мениджър през септември 2022 г. Подчертаваше се, че лондончани са платили на Брайтън £21 милиона (€24,9 милиона) като компенсация за ранното напускане на английския специалист. Греъм напусна поста си на мениджър на Челси през април 2023 г.

  Сподели
50