The Telegraph: Челси вади 70 милиона за нови играчи


Н. Гавазов

The Telegraph: Челси вади 70 милиона за нови играчи

До края на трансферния прозорец ръководството на Челси смята да похарчи за покупка на нови играчи сумата от 70 милиона паунда, съобщава The Telegraph. Според изданието, тази сума ще бъде заделена за привличането на трима футболисти. Мениджърът на отбора Андре Вилаш-Боаш е настоял да му бъдат осигурени попълнения, с които да усили двата фланга на атаката, както и центъра на защитата.

Както FUTBOL TV съобщи по-рано, португалският специалист заяви, че ще се опита да подсили състава преди края на трансферния прозорец най-малко с централен халф и крило, но отказа тогава да отговори на въпрос, дали това ще бъде Лука Модрич от Тотнъм.

„Мисля, че бихме могли да добавим нещо в тези позиции - да, бихме могли наистина. Ние играем 4-3-3, но имам отбор от 25 човека, а за тази схема са нужни шест халфа. Аз сега имам на разположение само четири", цитира Sky Sports думите на Вилаш-Боаш.

Според спекулации в английските медии, лондонският клуб е готов да заплати 26 млн паунда за играча на Порто Жоао Моутиньо. Спряган за трансфер на „Стамфорд Бридж" е и Алваро Перейра, също от тима на „драконите".

 

  Сподели
90