Джордан: Антони нищо не даде на Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Джордан: Антони нищо не даде на Ман Юнайтед

Бившият президент на Кристъл Палас Саймън Джордан смята, че крилото Антони е бил напълно безполезен за Манчестър Юнайтед.

Миналия вторник Антони помогна на Юнайтед да победи третодивизионния Барнзли със 7-0 в Купата на лигата, като спечели и вкара дузпа. Това беше рядък положителен момент в английската кариера на 24-годишния бразилец.

Според Джордан, трансферът на Антони от Аякс за £86 милиона през лятото на 2022 г. не е просто лоша покупка. Саймън има големи въпроси към мениджъра на Юнайтед Ерик Тен Хаг относно подписването.

"Разбира се, че има натиск и, разбира се, има очаквания, защото когато харчите толкова много пари за играчи, е логично да очаквате голяма възвръщаемост.

Ако играч с £25 милиона не успее, има по-малко шум около това. В случая на Антони, ако той струваше £25 милиона, това просто щеше да е лоша покупка, защото той е лош и всичко около него е лошо.

Той не даде нищо на Манчестър Юнайтед. Какво даде освен заглавия? На футболния терен определено нищо.

Така че в случай на £25 милиона бихте казали, че това е загуба на пари. Но в случай на £85 милиона трябва да погледнете мениджъра и да попитате защо го е купил, особено като го познавате“, заяви Джордан пред talkSPORT.

  Сподели
139