Челси надигра тотално Уест Хем (видео)


И. Ангелов

Челси надигра тотално Уест Хем (видео)

Уест Хем Юнайтед посрещна Челси в срещата от петия кръг на английската Висша лига, и днес на "Лондон Стейдиъм" гостите се наложиха категорично с 3:0, принуждавайки публиката на домакините в голяма пропорция да напусне трибуните дори по-рано от финалния сигнал на рефера за двубоя.

Още в 4-ата минута гостите излязоха напред когато Санчо намери Джаксон от ляво, той проби чак до полето и от труден ъгъл прати топката през краката на Ареола за 1:0.

В 18-ата минута Джаксон бе изведен зад защитата и от Кайседо и отново матира вратаря за 2:0. Уест Хем заигра по-добре след това попадение и Санчез на няколко пъти бе застрашен, а в 29-ата минута и ВАР го спаси от дузпа в неговото поле. 3 минути след това Кудус вкара във вратата му, но от позиция на засада и голът бе отменен.

След лошия старт Хулен Лопетеги направи първа смяна в 35-ата минута като включи Соучек на мястото на Родригез. След почивката обаче Челси тръгна отново добре и в 47-ата минута Джаксон намери Палмър на стрелкова позиция и той оформи 3:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
149