Пти призова Стърлинг да докаже грешката на Челси


Н. Гавазов

Пти призова Стърлинг да докаже грешката на Челси

Бившият полузащитник на Арсенал и Челси Еманюел Пти призова крилото на "топчиите" Рахим Стърлинг да докаже, че "сините" грешат, че са го оставили да напусне клуба миналото лято.

Стърлинг се оказа изолиран от първия отбор на Челси, което го накара да се присъедини към Арсенал под наем точно преди затварянето на трансферния прозорец.

Пти смята, че Арсенал ще осигури на Стърлинг идеалните условия за 29-годишния англичанин да се върне към най-добрата си форма.

"Мисля, че на Стърлинг трябва да се покаже, че той все още е играч от световна класа. Той имаше огромна заплата в Челси, малка част от която пое Арсенал, но имате нужда от вашите най-добре платени играчи, за да се представяте всяка седмица. Това бе основният му проблем.

Мисля, че той бе доста непостоянен през последните сезони, дори към края на времето си в Манчестър Сити. Стърлинг може да бъде много добър за два или три мача и след това изведнъж да не го виждат три седмици.

Стърлинг добре знае, че ще се сблъска с конкуренция в Арсенал, но това е напълно различен клуб от Челси. Има стабилност, хармония и това е, което може да му помогне да се върне към най-доброто от себе си.

В Арсенал определено не е същата среда като в Челси, така че мисля, че ще бъде идеална за Стърлинг. Той знае точно в каква съблекалня е в Арсенал. Той се присъедини към страхотна група от мотивирани играчи и е в клуб, който е с цел да спечели Висшата лига през този сезон.

Той видя как Арсенал напредва през последните три години. Мисля, че Арсенал е правилната среда за него като играч. Това е идеалното място за него да си върне увереността. Той определено ще иска да докаже на Челси, че са взели грешното решение да го пуснат да си замине“, заяви Пти.

  Сподели
86