Насри опроверга слуховете, че напуска Арсенал


Н. Гавазов

Насри опроверга слуховете, че напуска Арсенал

Халфът на Арсенал Самир Насри опроверга появилата се информация, че на страницата си в социалната мрежа Facebook е писал презрителни коментарии по отношение на евентуалното си напускане на „Емирейтс". Както е известно, вчера медиите публикуваха текст, чрез който френският национал се оплаква от отношението към него от страна на феновете и заявява, че напуска с „огорчение и ярост в сърцето си".

„Всичко е решено. Аз напускам клуба с огорчение и ярост в сърцето си. Горд съм, че играх за „артилеристите". Но съм много разстроен от поведението на запалянковците. Все още съм играч на Арсенал, но съвсем скоро ще напусна клуба", се появи на страницата във Facebook, която принадлежи на Самир.

Днес обаче, Насри опроверга информацията, заявявайки, че не разполага с акаунт във въпросната социална мрежа и някой си прави шега с него.

„Само искам да поясня нещо. Аз нямам акаунт във Facebook и никога пред никого не съм казвал, че напускам Арсенал или го правя с горчивина. Просто явно някой се шегува с мен, защото това е фалшив акаунт. Лоша шега", заяви французинът за Sky Sports.

А късно снощи, на личната си страница в Twitter Насри също отрече да има акаунт във Facebook и допълни, че наистина се е засегнал от обидите на феновете към него по време на мача Нюкасъл - Арсенал в събота, защото той все още се смята за играч на лондонския клуб.

„Чух какво пееха феновете в събота и смятам, че това е проява на неуважение към мен, защото аз все още съм играч на Арсенал, написа Самир на страницата си в Twitter.

 

  Сподели
88