Оуен: Арсенал ще стане шампион, а Вила ще бъде в топ 4


Н. Гавазов

Оуен: Арсенал ще стане шампион, а Вила ще бъде в топ 4

Бившият нападател на Ливърпул и Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен е уверен, че Астън Вила ще завърши този сезон в топ 4 на Висшата лига.

В началото на този сезон Оуен прогнозира, че Вила ще се класира за Шампионска лига за втора поредна година. Оттогава тимът на Унай Емери успя да загуби у дома от Арсенал с резултат 0:2.

Въпреки това, Оуен все още вярва, че Вила има достатъчно силен отбор и достатъчно силен треньор, за да се промъкне в групата на фаворитите.

"Все още смятам, че Манчестър Сити ще завърши четвърти и Арсенал ще спечели титлата. Първите четири ще бъдат Арсенал, Ливърпул, Астън Вила и Сити. Ливърпул, Арсенал“ и Сити ще бъдат в прогнозите на повечето хора – аз ще избера Вила.

Има съмнения относно това как те (Вила) ще се справят с играта в Шампионска лига и всичко, което идва с това, защото видяхме Нюкасъл миналата година, че им беше трудно да комбинират представянето си на двата фронта. Но харесвам техния треньор и мисля, че имат много добър отбор, добавиха един или двама играчи, така че нямам причина да променям мнението си в момента.

Да, те загубиха от Арсенал преди няколко седмици, но повечето отбори ще загубят от Арсенал, както Арсенал играе. Също така гледам през рамо на Нюкасъл и Тотнъм. Не се притеснявам за влизането на Челси в топ 4 - или Манчестър Юнайтед. В момента залагам на Вила“, заяви Оуен, цитиран от Daily Mirror.

 

  Сподели
65