Ериксен отказал на няколко клуба, за да остане в Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Ериксен отказал на няколко клуба, за да остане в Ман Юнайтед

Агентът на полузащитника Кристиан Ериксен разкри, че неговият клиент е отхвърлил редица предложения през лятото, за да остане в Манчестър Юнайтед.

Ериксен игра само четири минути в първите три мача от новия сезон във Висшата лига, но 32-годишният датчанин не се притеснява от това.

Ериксен е уверен, че отново ще играе важна роля в Юнайтед, според агент Мартин Скутс. Ето защо Кристиан отказа наредица клубове, които проявиха интерес към него.

"Различни клубове проявиха интерес към Кристиан, но той ще остане в Юнайтед. Той имаше опции в арабския свят, Турция и МЛС, но те бяха отказани предварително, защото Крис и семейството му искат да останат в Западна Европа.

Имаше неофициален контакт с Андерлехт, но нищо повече. Аякс направи заявка през януари, но тогава бе твърде рано и през лятото не кандидатстваха отново. Така че това не бе опция. Имаше друг нидерландски клуб, който направи контакт, но не бе взето предвид.

Когато играеш за един от трите най-големи клуба в света, е трудно да отидеш в много по-малък турнир, особено без Шампионска лига. Можем да сложим край на тези спекулации - поне до края на календарната година , когато се появи отново.

Той е уверен, че отново ще получава минути. Манчестър Юнайтед ще играе на всеки три дни през следващите месеци, така че Ериксен отново ще бъде важен за Юнайтед", заяви Скаутс.

  Сподели
25