Вилаш-Боаш: Имам нужда от полузащитници


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Имам нужда от полузащитници

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш заяви, че ще се опита да подсили състава преди края на трансферния прозорец най-малко с централен халф и крило, но отказа да отговори на въпрос, дали това ще бъде Лука Модрич от Тотнъм, съобщи Sky Sports. Както е известно, „сините" вече станаха свидетели, как двете им оферти за плеймейкъра на „шпорите" бяха отхвърлени и според петъчните спекулации в английската преса, ръководството на Челси готви трета, последна оферта за хърватския национал.

Португалецът призна, че отива на пазара, след като се е убедил, че му липсват играчи в средата на терена.

„Мисля, че бихме могли да добавим нещо в тези позиции - да, бихме могли наистина. Ние играем 4-3-3, но имам отбор от 25 човека, а за тази схема са нужни шест халфа. Аз сега имам на разположение само четири. Разбира се, ние имаме гъвкавост в лицето на Малуда и Бенаюн, които се представят на много добро ниво, но това няма да е достатъчно", заяви в интервю за Sky Sports Вилаш-Боаш.


„Лука? Вижте, аз просто обяснявам неотложността да подсиля халфовата линия, а не говоря, че това трябва да бъде непременно Лука. Не, че аз съм заинтересован, но един Самир Насри е пред прекратяване на договора си, а това е един от най-интересните играчи във Висшата лига. Но само казвам от какво има нужда Челси, недейте свърза изказването ми с различни имена", допълни мениджърът на „сините".

 

  Сподели
121