Челси с шест и победа над Уулвс


И. Ангелов

Челси с шест и победа над Уулвс

Уулвс посрещна Челси в срещата от втория кръг на английската Висша лига. Днес двата тима вървяха равностойно в срещата и се разделиха след четири гола с равен в първата част, но хетрик на Нони Мадуеке за 14 минути във второто полувреме промени съдбата на "сините" и те спечелиха гостуването с 6:2, след като и дебютантът Жоао Феликс се разписа в края.

Челси излезе напред след корнер във 2-ата минута, който достигна Джаксон на втора греда и това бе 1:0. Уулвс пострада от отменен гол малко след това, преди Куня да изравни в 26-ата минута срещу Санчез. В 41-ата минута вратарят на Челси бе спасен от горната греда, и така в 44-ата Палмър даде отново аванс на Челси когато от дистанция прехвърли Са за 2:1.

След пет добавени минути на първата част обаче Уулвс отново направи 2:2 чрез Ларсен, до когото топката достигна заучено при статично положение.

В 49-ата минута на втората част Мадуеке от дясно от труден ъгъл вкара красив гол за 3:2. В 57-ата минута Палмър отново намери крилото на позицията му и той стигна до гол през краката на вратаря - 4:2.

В 62-ата минута Палмър асистира за трети път и отново намери Мадуеке за първия му хетрик в кариерата и 5:2. В 79-ата минута нов гол на домакините бе отменен, а Жоао Феликс, дебютирал като резерва оформи 6:2 в 83-ата когато Нето напредна от ляво и перфектно върна към границата на полето за нападателя.

  Сподели
42