Артета обясни кога ще обсъди новия договор


Н. Гавазов

Артета обясни кога ще обсъди новия договор

Мениджърът на Арсенал Микел Артета потвърди, че ще започне преговори за нов договор след затварянето на летния трансферен прозорец.

По-рано това лято Артета влезе в последната година от договора си с Арсенал, където е наставник от 2019 г.

В предишните два сезона Арсенал се бори за титлата във Висшата лига, така че клубът, разбира се, иска да продължи сътрудничеството си с испанския специалист.

Въпреки това, 42-годишният Артета ще се съсредоточи върху трансферите през следващата седмица и едва след затварянето на прозореца Микел иска да седне на масата за преговори.

"Да, така е.

Трябваше да се съсредоточим върху трансферния прозорец и да направим и обсъдим доста неща. Това е, което правим и ще се погрижим за договора в подходящия момент.

На първо място, много съм благодарен за мястото, където седя. Благодарен съм за хората, с които работя всеки ден, защото наистина е трудно да се намери такъв вид хармония, такъв вид доверие и този вид подравняване във визията.

Това е нещо, което винаги споменавам, защото вярвам, че ни очакват вълнуващи времена. Много е вълнуващо и аз съм много развълнуван от това", заяви Артета, цитиран от Evening Standard.

  Сподели
31