Галахър може да се завърне в Лондон


Н. Гавазов

Галахър може да се завърне в Лондон

Полузащитникът на Челси Конър Галахър може да се завърне в Лондон заради форсмажорни обстоятелства, възникнали в преговорите на сините с Атлетико Мадрид.

Миналия четвъртък Челси се съгласи да пусне Галахър в Атлетико Мадрид за £36 милиона. Конър се съмняваше до последния момент, но малко преди крайния срок, поставен от испанския клуб, даде зелена светлина за трансфера.

Оттогава Галахър отлетя за Мадрид, премина медицински прегледи, договори се за петгодишен договор и посети "Чивитас Метрополитано", домашния терен на Атлетико.

Трансферът на Галахър обаче бе застрашен, след като трансферът на нападателя на Атлетико Мадрид Саму Омородион за £34,5 милиона в Челси се провали.

В момента Челси се опитва да преговаря с Атлетико Мадрид за закупуването на Жоао Фелиш вместо Омородион, но 24-годишният португалец е значително по-скъп от 20-годишния испанец.

Според Sky Sports, Челси обсъжда евентуалното завръщане на Галахър в Лондон, а журналистът Фабрицио Романо твърди, че на Конър е наредено да се върне обратно и че полетът вече е резервиран.

  Сподели
32