Рийс Джеймс се озова в лазарета


Н. Гавазов

Рийс Джеймс се озова в лазарета

Малко повече от седмица преди началото на новия сезон капитанът на Челси Рийс Джеймс се озова в лазарета с контузия на подколянното сухожилие.

След като се завърна с отбора на Енцо Мареска от предсезонно турне в Съединените щати, 24-годишният Джеймс почувства мускулен дискомфорт, докато тренираше в Кобъм тази седмица.

Тази контузия се случи в неподходящ момент. Джеймс започна всичките пет приятелски мача на Челси този предсезон, след като намери отлична форма преди новата компания.

Според The ​​Athletic, контузията на Джеймс не е сериозна, но медицинският щаб на Челси все още е притеснен предвид предишните здравословни проблеми на английския защитник.

Сега Джеймс ще пропусне приятелския мач срещу Интер на Стамфорд Бридж в неделя - както и началото на новия сезон на Челси - защото Рийс е изправен пред допълнително наказание от три мача за изгонването му срещу Брайтън в края на миналата кампания.

Забраната на Джеймс важи само за вътрешни състезания, така че Рийс може да играе срещу Брага или Сервет в квалификациите за Лигата на Конференциите по-късно през август - ако сухожилието му е зараснало дотогава.

  Сподели
51