Сътън посъветва Гордън да откаже на Ливърпул


Н. Гавазов

Сътън посъветва Гордън да откаже на Ливърпул

Бившият играч на Челси Крис Сътън посъветва нападателя Антъни Гордън да отхвърли интереса на Ливърпул и да остане в Нюкасъл.

В пресата все още се носят слухове, че Ливърпул може да се завърне за Гордън, след като не успя да вземе 23-годишния англичанин през юни.

Сътън признава, че един ден Гордън ще премине в Ливърпул, за който Антъни е привърженик от дете, но засега според Крис е по-добре бившият играч на Евертън да продължи развитието си в Нюкасъл.

"Чух тези слухове за Антъни Гордън преди няколко месеца и това някак ме озадачава. Първо, не знам как биха се почувствали феновете на Нюкасъл, ако той бъде продаден.

Когато Гордън бе в Евертън, не бях единственият, който се съмняваше дали има правилния темперамент. Но за негова чест той отиде в Нюкасъл, където свърши много работа под ръководството на Еди Хоу. Той бе брилянтен през миналия сезон, представяйки се много добре.

Ако бях на негово място, нямаше да бързам да напусна Хау и Нюкасъл. Феновете там наистина го прегърнаха – и той чувства тази любов. Освен това има много добри отношения с мениджъра и това е ключът.

Преместването в Ливърпул изглежда привлекателно за него и ще се случи един ден. Но засега има смисъл да остане в Нюкасъл“, заяви Сътън.

  Сподели
57