Хътчинсън разкритикува Онана


Н. Гавазов

Хътчинсън разкритикува Онана

Бившият полузащитник на Ливърпул Дон Хътчинсън сподели мнението си за думите на вратаря на Манчестър Юнайтед Андре Онана.

Преди това 28-годишният камерунец заяви, че ще поеме много рискове в играта си през новия сезон 2024/2025.

"Това е просто нелепо. Как ще се възползвате от това, ако сте Андре Онана ? Ако сега централният нападател, да речем, млад и наивен футболист, защото опитните играчи вече са разбрали Андре за втория сезон, започне да пресира Андре и той се опита да направи някакъв трик, този нападател няма да се хване. Той няма да се втурне встрани, а просто ще отнеме топката на Онана.

Предполагам, че Тен Хаг сега си мисли: "Защо, по дяволите, каза това?“. Играчът не получава никаква полза от това, освен самочувствие, от подобно изказване, така че е просто смешно и жалко“, цитира ESPN думите на Хътчинсън.

Онана стана играч на Манчестър Юнайтед през лятото на 2023 г. През този период вратарят участва в 51 мача във всички турнири, 13 от които запази суха мрежа. Настоящият трудов договор на играча с клуба е до лятото на 2028 г. Според информация, предоставена на портала Transfermarkt, пазарната стойност на футболиста е 35 милиона евро.

  Сподели
79