Болтън поиска крило на Сити


Н. Гавазов

Болтън поиска крило на Сити

Болтън потвърди, че започва преговори за Шон Райт-Филипс и Филипс. Крилото на Манчестър Сити знае добре, че ще има малко шансове за изява и за това мениджърът Роберто Манчини няма да попречи на трансфера. Заплатата на футболиста е около 70 000 паунда на седмица и това може да се окаже единствената пречка за преминаването му. Въпреки това, Оуен Койл признава, че силно желае да има Шон Райт-Филипс в отбора.

„Шон е голям играч. Той е човека, когото искам да доведа в отбора, но дали това е възможно, само времето ще покаже. Има финансови пречки. Играчите в Манчестър Сити са на договори, които няма как да платим. Има праг, който не може да надхвърлим. Но в момента се водят разговори между нашият собственик и изпълнителния директор на Сити Гари Кук. Това е мястото, където сме в момента, няма нищо конкретно", разяснява мениджърът на Болтън.

Коул също така призна, че са в напреднала фаза преговорите за бившия нападател на Стоук Тунджай Шанлъ, който може да пристигне в клуба под наем от немския Волфсбург.

„Той е страхотен играч, който наистина се раздава", допълва Койл.

 

  Сподели
101