Ашуърт говори за новия договор на Тен Хаг


Н. Гавазов

Ашуърт говори за новия договор на Тен Хаг

Дан Ашуърт говори за първи път като спортен директор на Манчестър Юнайтед, коментирайки подновяването на договора с мениджъра Ерик Тен Хаг.

Юнайтед обяви в четвъртък, че е удължил договора на Тен Хаг с 12 месеца до юни 2026 г., дни след като Ашуърт бе потвърден като спортен директор на клуба на Олд Трафорд.

Ашуърт казва, че Юнайтед очаква Тен Хаг да се подобри след невпечатляващ сезон, но Червените дяволи вярват, че Ерик е най-добрият човек за поста.

"С два трофея през последните два сезона Ерик затвърди репутацията си на един от най-постоянните мениджъри в европейския футбол.

И докато анализът на клуба за изминалия сезон идентифицира области за подобрение, той също така показа ясно, че Ерик е най-добрият партньор за нас в работата за подобряване на стандартите и резултатите.

Тази група играчи и персонал вече показаха, че са способни да се състезават и да печелят на най-високо ниво и сега трябва да правим това по-последователно.

Сега, след като подсилихме нашия футболен лидерски екип, очакваме с нетърпение да работим ръка за ръка с Ерик, за да постигнем нашите общи амбиции за този футболен клуб“, заяви Ашуърт.

  Сподели
146