Мурильо назова три клуба, в които е готов да отиде


Н. Гавазов

Мурильо назова три клуба, в които е готов да отиде

Защитникът на Нотингам Форест Мурильо посочи три големи клуба от Висшата лига, към които се присъединява.

Мурильо има 36 мача за Форест във всички състезания след трансфера си за £12,7 милиона от Коринтианс миналото лято, оставяйки много интересно впечатление.

Сега Моуриньо е готов за повишение. Въпреки слуховете за Челси, 22-годишният бразилец, който струва 70 милиона паунда, предпочита Манчестър Сити, Арсенал или Ливърпул.

"Знам, че има голям интерес. Не знам точно каква цена искат за мен, но знам, че има интерес.

Имах мечтата да играя във Висшата лига и си помислих: "Ще отида в Нотингам Форест, ще имам добра година и след това ще отида в голям клуб". Това беше мисълта в главата ми.

Бих избрал Манчестър Сити, но би ми било по-трудно да влизам редовно в титулярния състав предвид играчите, с които разполагат.

Има Сити, има Арсенал, които също се борят за титлата във Висшата лига. Не бих отхвърлил и Ливърпул, това би било добра възможност за мен да покажа футбола си в голям клуб.

Не знаем нищо със сигурност, прозорецът се отвори миналия месец и трябва да се върна в Нотингам Форест за предсезонна подготовка. Може да има разговори дали да остана или не и може да се случи много, но аз съм отпуснат", заяви Мурильо.

  Сподели
160