Бивш нападател на Лудогорец премина в Брентфорд


Н. Гавазов

Бивш нападател на Лудогорец премина в Брентфорд

Бившият нападател на Лудогорец Игор Тиаго официално вече е футболист на Брентфорд.

Припомняме, че "пчеличките" го привлякоха още по време на пролетния полусезон от белгийския шампион ФК Брюж.

Футболистът даде и първото си интервю днес като играч на английския тим.

"Много съм щастлив, че подписах с Брентфорд и че опознах клуба. За мен е огромно щастие да играя за този клуб във Висшата лига. Много се радвам за този момент. И знам, сигурен съм в това, че ще бъде страхотно пътуване и страхотен сезон", заяви Тиаго.

"Винаги търся нещо повече за себе си. Това е мотото на моята кариера, а още повече се фокусирах върху тази мисъл, когато дойдох в Европа. И мисля, че успях да направя страхотни неща там, в Брюж. Да помогна на моите съотборници да спечелят тази титла, която беше толкова важна за клуба. Дадох много от себе си, бях отдаден, а те вярваха в мен, дори и когато не бях в добра форма", разказва нападателят.

"Започнах работа на пазара, като разнасях плодове. Работил съм и като зидар по строежите. Когато бях млад, смених няколко професии преди да вляза в професионалния футбол и след това да отида в чужбина. Това ме разви и като личност, като човек. И ми помогна да оценявам малките неща в живота, защото днес гледам живота си и виждам, че съм привилегирован с всичко, което имам", завърши бившият футболист на Лудогорец.

  Сподели
52