Манчини: Трябва да разберем защо загубихме


Н. Гавазов

Манчини: Трябва да разберем защо загубихме

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини бе разочарован, след като неговият отбор пропусна отличен шанс да спечели втори пореден трофей през календарната година. Както е известно, в мач за Суперкупата на страната през първото полувреме „гражданите" поведоха с 2:0 срещу своя градски съперник Манчестър Юнайтед, но след почивката „червените дяволи" натикаха съперника си в неговата половина и с попадения на Смолинг и два гола на превърналия се герой в този мач Нани обърнаха резултата в своя полза.

"Искахме да победим, защото това бе първият ни двубой и винаги е хубаво да започнеш с победа. Срещу Юнайтед обаче, никога не можеш да бъдеш сигурен какво ще се случи. При 2:0 трябваше да задържаме и контролираме по-добре топката, а това не стана. Много е важно да разберем защо загубихме. Ще анализираме мача и ще си извлечем необходимите поуки", заяви Манчини за Sky Sports.

"Като цяло след почивката се провалихме. Юнайтед увеличи темпото и ни вкара два бързи гола. Може би щеше да бъде справедливо двубоят да приключи 2:2 и да има дузпи, но допуснахме нова грешка и загубихме. Такива неща обаче, понякога се случват във футбола",  допълни италианският специалист.

 

  Сподели
87