Касорла обсъждал с Артета завръщането си в Арсенал


Н. Гавазов

Касорла обсъждал с Артета завръщането си в Арсенал

Бившият полузащитник на Арсенал Санти Касорла потвърди, че е обсъдил завръщането си в лондонския клуб с мениджъра на "топчиите" Микел Артета.

38-годишният Касорла в момента се опитва да помогне на родния си отбор Реал Овиедо да стигне до Ла Лига за първи път от 23 години, но въпреки края на този сезон се очаква Санти да окачи обувките си.

Касорла отдавна е свързван с завръщане като треньор в Арсенал и това лято може да е подходящият момент за среща между Санти и Артета, които играха заедно за "топчиите".

"Имам много специална привързаност към Арсенал. Прекарах шест прекрасни години там и знам колко много ме обичат хората там.

Разбира се, че имам късмета да споделя съблекалнята с Микел Артета и той сега е мениджър. Говорихме за това (завръщане), но в момента съм фокусиран върху това да помогна на моя клуб, Овиедо, и да се наслаждавам на футбола като играч.

Тогава ще видим какво крие бъдещето за мен. Ясно е, че Арсенал е клуб, чиято врата винаги е била отворена за мен да се завърна. Но в момента мисля само за плейофите и да се наслаждавам на последните дни от дните си на своята игрова кариера", заяви Касорла.

  Сподели
74