Маккарти обясни защо Санчо не се извини


Н. Гавазов

Маккарти обясни защо Санчо не се извини

Нападателят на Манчестър Юнайтед Бени Маккарти обясни защо крилото Джейдън Санчо никога не се е извинил на мениджъра на "червените дяволи" Ерик Тен Хаг.

В момента Санчо се подготвя за финала на Шампионска лига с Борусия Дортмунд, в която се завърна за втората половина на този сезон под наем.

Санчо бе принуден да отиде в Дортмунд след конфликт с Тен Хаг, който публично го обвини в лошо представяне на тренировките, а Джейдън си позволи да не се съгласи.

Според Маккарти, той се е опитал да помири играча и треньора, но безуспешно. Санчо отказа да се извини за неща, които не е направил.

"Никой не иска да се извинява, ако е от улицата. Защото когато се извиняваш, ти признаваш, че не тренираш добре, че си мързелив. Признаваш си всичко, в което те обвиняват. Джейдън нямаше да направя това.

Треньорът е силен характер и той просто каза, че иска извинение. Джейдън си помисли, че не е направил нищо лошо. Той просто не виждаше защо трябва да се извинява. Понякога трябва да се извиняваш, защото един играч никога няма да надвие треньор.

Като треньор и човек, който е израснал на улицата и знае този кодекс, говорих с Джейдън. Но Джейдън просто не можеше да си го представи. Той каза: "Няма да се извиня, защото ако направя това, ще да се извиня, че закъснях и че не дадох всичко от себе си". Това бяха неговите причини.

Говорих с треньора и му обясних чувствителността на ситуацията. Мисля, че Джейдън почувства, че ако се извини, ще се види, че не тренира усърдно, не работи усилено и че всичко, което се каза срещу него, е истина", заяви Маккарти.

  Сподели
354