Кийн: Радвам се, че сгреших за Бруно


Н. Гавазов

Кийн: Радвам се, че сгреших за Бруно

Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн отбеляза ролята на капитана на "червените дяволи" Бруно Фернандеш за победата с 2:1 над Манчестър Сити във финала за ФА Къп.

29-годишният Фернандеш бе един от най-добре представилите се на Юнайтед на "Уембли" в събота, асистирайки на Коби Майну за победителя.

Но преди всичко Кийн е доволен от начина, по който Фернандеш се справи с ролята си на лидер на отбора, въпреки че Рой преди това нарече Бруно "противното на това, което искате от капитан".

"Бях критичен към Бруно през годините, но се радвам, че се оказа, че греша. Той показа лидерските си умения по изключителен начин. Винаги сме говорили за това колко велик играч е той.

Бяха разочароващи няколко месеца. Да, побързахме да ги критикуваме и Манчестър Сити не играха добре днес, но днес Юнайтед е този, който има значение и на моменти като тези трябва да се наслаждаваш.

Това е абсолютно невероятна победа. Истинско представяне на Манчестър Юнайтед. Те бяха упорити, бяха надеждни и играха добре в предни позиции.

Те вкараха два гола и мисля, че мачовете срещу Нюкасъл и Брайтън върнаха малко увереността им“, заяви Кийн.

  Сподели
296