Далглиш предупреди своите за играта без топка


И. Ангелов

Далглиш предупреди своите за играта без топка

Кени Далглиш предупреди играчите на Ливърпул, че ще трябва да подобрят играта си без топка, ако искат да пожънат успехи на "Анфийлд" този сезон. След равенство 3:3 в Норвегия срещу Валеренга, вече стават три поредни предсезонни срещи на "червените" без победа, като те са допуснали 15 попадения в последните си 5 срещи преди новата кампания.

Шотландецът вярва, че седмица обучение ще помогне на Ливърпул: "Трябва да започнем да гледаме към мачовете в лигата," каза той пред Liverpool Daily Post. "Важното е да се подобрим, когато не владеем топката - момчетата ще работят здраво. Предстои ни седмица на обучение."

Мърсисайдци губеха с 2:0 срещу Валеренга преди Анди Керъл да върне гол преди почивката. Последвалите 2 попадения на Агер от корнер като че ли бяха донесли победата на тима, но в добавеното време "червените" допуснаха гол. Далглиш призна:

"Много по-добри бяхме второто полувреме, затваряхме повече пространства напред. През първото полувреме бяхме статични. Дадохме време на противника да играе. Сега имаме Рейна, който се завърна след операция, Даниел Агер се върна, което е добре. Рахим Стърлинг получи малко време. Сама също получи минути на терена, така че има позитиви."

 

  Сподели
118