Барселона с нова оферта за Фабрегас


Н. Гавазов

Барселона с нова оферта за Фабрегас

Арсенал е получил нова подобрена оферта на стойност 36 милиона паунда от Барселона за полузащитника Сеск Фабрегас, съобщава новината Daily Mail. Според информацията, 26 милиона ще бъдат изплатени веднага, а останалите 10 милиона под формата на различни бонуси въз основа на изявите и успехите на играча при завръщането му на „Камп Ноу".

Както е известно, 24-годишният Фабрегас не участва в приятелския турнир за купата "Емирейтс", на който лондончани бяха домакини през уикенда. Това засили спекулациите за негова предстояща продажба, въпреки че официалната версия е, че испанският плеймейкър все още не е възстановен от мускулен проблем на бедрото.

Арсенал е готов да се раздели с Фабрегас срещу 40 милиона лири, но англичаните са готови да отстъпят от тази сума, тъй като мениджърът Арсен Венгер иска сагата около трансфера най-после да бъде приключена до края на седмицата.

Венгер вече е набелязал двама футболисти, които да привлече с парите от продажбата на испанския национал.

Това са централният защитник Фил Ягиелка от Евертън, чиято цена е около 16 милиона паунда и халфът Хуан Мата от Валенсия, който е оценен за 22 милиона в британска валута.

 

  Сподели
79