Брус: О'Шей и Браун ще допринесат с манталитета си на победители


Н. Гавазов

Брус: О'Шей и Браун ще допринесат с манталитета си на победители

Мениджърът на Съндърланд Стив Брус вярва, че двете нови попълнения от Манчестър Юнайтед Джон О'Шей и Уес Браун ще внесат в отбора от шампионският манталитет на „червените дяволи" и това ще помогне на „черните котки" да постигнат успешен сезон. Както е известно, през миналогодишната си кампания във Висшата лига Съндърланд се класира на десето място, но очакванията тази година са тимът да се нареди сред първите осем в елита.

„Те имат опита да се справят в напрегнати ситуации - това е много важно. Не вярвах, че клубът може да привлече такива играчи, които са играли толкова много мачове за Манчестър Юнайтед и притежават манталитет на победители", коментира Стив Брус за Sky Sports.

„Трансферът не беше труден, а различен. Сделката се осъществи благодарение на няколко човека и преместването в Съндърланд е превъзходно. Чувствах го от самото начало. Говорих с шефа и той ми каза, с кои ще се раздели и ме посъветва да търся друг отбор. Веднага знаех къде ще отида, въпреки че имаше и други заинтересовани клубове. Искам да играя. Не играх достатъчно миналия сезон. Не бях контузен, просто не бях викан в състава. Някои футболисти с течение на времето губят любовта към футбола, но аз не съм играл толкова много, колкото бих искал и все още притежавам този манталитет, който винаги съм имал", заявява Уес Браун.

 

  Сподели
84