Лампард: Всички заставаме зад гърба на Вилаш-Боаш


Н. Гавазов

Лампард: Всички заставаме зад гърба на Вилаш-Боаш

Полузащитникът на Челси Франк Лампард подкрепи мениджъра на отбора Андре Вилаш-Боаш и по такъв начин отхвърли опасенията на португалският специалист, че той няма да има пълната подкрепа от играчите на „сините". Както е известно, в медиите вече се появиха спекулации, че Вилаш-Боаш ще има проблеми с футболистите си, но 33-годишният Лампард, който е само с няколко месеца по-млад от своя наставник, заяви, че застава твърдо застава твърдо зад португалеца.

„Четох, че Андре трябвало да заслужи веднага нашето уважение, но в големите клубове така не се прави. Разбира се, аз зная за какво се намеква, но тези неща не касаят мен или Джон Тери. Аз искам с моите 33 години да впечатля своя мениджър така, както бих го направил на 22. Всеки иска да се представи отлично - индивидуално и отборно, а работата на Андре е да сглоби групата. Искам да кажа, че ние всички винаги ще уважаваме нашия мениджър", цитира Sky Sports думите на Лампард.

„Мисля, че с всяка игра се подобряваме и вървим нагоре - добре сработихме се с новия треньорски щаб, но все още има какво да се върши до началото на сезона. Уверен съм, че имаме много силен състав и ако Андре привлече нови попълнения, ние ще бъдем още по-силни. Аз ще съм наистина щастлив в такъв случай", завършва полузащитникът.

 

  Сподели
74