Реднап: Ще бъде трудно да се преборим за топ 5


Н. Гавазов

Реднап: Ще бъде трудно да се преборим за топ 5

Хари Реднап призна, че Тотнъм не е сред петте кандидата за слава във Висшата лига на Англия, като основната причина за това според него се крие в невъзможността да бъдат привлечени на „Уайт Харт Лейн" най-добрите футболисти, след като ръководството на клуба не е в състояние да осигури високи заплати на играчите. Както е известно, лондончани завършиха сезон 2009/10 на четвърто място в Премиършип, но през миналогодишната си кампания не успяха да влязат в топ 4.

"Представете си какви заплати ще получават там. Това е невероятно. Те всички вземат над 100 000 паунда на седмица, което е някаква лудост", цитира Sky Sports думите на Реднап.

"Не е за вярване, но за нас стана много трудно да се борим за привличането на топ-играчи. Ще е трудно да си отбор в Топ 4, защото не можем да си позволим да плащаме такива заплати. Нашият президент Даниел Леви управлява клуба много добре и имаме 36 хиляди фенове. Как обаче на този свят да се конкурираме с Манчестър Сити?", пита наставника на „шпорите".

"Фърги не ни спомена за място в Топ 5. Той постави Ливърпул там, а и като погледна към играчите, които те закупиха, най-вероятно ще бъде точно така", завършва Реднап.

 

  Сподели
87