Манчини този път похвали Балотели


Н. Гавазов

Манчини този път похвали Балотели

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини похвали нападателят на отбора Марио Балотели, който отбеляза първия гол във вратата на Интер в снощния двубой между двата тима. Както е известно, миналата седмица италианският национал разяри мениджъра и съотборниците си, след като в 29-та минута на двубоя срещу Лос Анжелис Галакси пропиля златна възможност за своя тим - оставайки сам срещу американския страж, вместо да стреля към вратата или да подаде на намиращия се наблизо Един Джеко, Балотели с поредния си циркаджийски номер изпрати топката в аут.

След снощния двубой обаче, в който „гражданите" победиха „нерадзурите" с 3:0, Балотели се представи отлично и напълно заслужено бе похвален от своя наставник.

„Марио игра много добре. Той винаги може да играе по този начин - има класа, техника, той си има всичко. Разполагам с много силни нападатели и Марио е един от тях, но тази победа не е само негова заслуга, а тя е важна за всички играчи, защото ни очаква наистина тежък сезон", цитира Sky Sports думите на Манчини.

Наставникът на „гражданите" даде своя коментар и за Серхио Агуеро, който според него ще бъде включен в групата за следващият мач на отбора.

„Тази седмица Серхио ще се възстановява, а в събота сяда на резервната скамейка", допълва италианският специалист.

 

  Сподели
81