Венгер: Ще се подсилим с нови играчи


Н. Гавазов

Венгер: Ще се подсилим с нови играчи

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че работи много активно по усилване на отбора и сподели също така своите впечатления от представянето на нападателя на Ню Йорк Ред Булс Тиери Анри на предсезонния турнир Emirates Cup. Както е известно, вчера двата отбора не успяха да се победят и след като лондончани поведоха в 42-та минута, американците изравниха шест минути преди края на редовното време.

„Казват, че големите клубове никога не умират, но това в пълна степен се отнася и за големите играчи. Анри показа, че все още е играч от световна класа. Аз не бях сигурен в неговата физическа кондиция, но се убедих, че той се намира в отлична форма. Много се радвам да го видя тук", сподели Венгер за Sky Sports.

"Резултатът малко ме разочарова, защото Арсенал атакуваше постоянно, а противника се защитаваше и рядко излизаше от половината си. Отлично изглеждахме докато не направих смените. Като цяло обаче, аз се радвам от нашата игра, защото играхме силно срещу силен съперник. Надявам се след две седмици да изглеждаме още по-добре", допълва французинът.

„Относно усилването на отбора. Не искам да казвам конкретни имена, но със сигурност ще се подсилим с нови играчи", завършва Венгер.

 

  Сподели
72