Джоуи Бартън: Тен Хаг трябва да си отиде


Н. Гавазов

Джоуи Бартън: Тен Хаг трябва да си отиде

Бившият футболист на Манчестър Сити Джоуи Бартън разкритикува бившия защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил, че призова Ерик тен Хаг да остане мениджър на "червените дяволи".

"Тен Хаг трябва да си отиде. Той бе лош и отборът върви назад. Фактът, че този параден тип го каза сега, само го потвърждава. Невил не става за нищо. Той казва на всички останали какво да правят. Той е като футболна версия на Илон Мъск.

Тен Хаг няма да отведе Манчестър Юнайтед никъде бързо. Време е Невил да млъкне. Рекордът му след игра е бъркотия“, написа Бартън в акаунта си в Х.

Тен Хаг стана мениджър на Манчестър Юнайтед през лятото на 2022 г., като премина от Аякс. Общо 53-годишният специалист изигра 110 мача във всички турнири, от които тимът му спечели 65, завърши наравно 15 и загуби 30.

След 35 кръга на английската Висша лига манкунианци събраха 54 точки и са на осмо място. В оставащите мачове от Висшата лига до края на сезона Манчестър Юнайтед ще играе срещу Арсенал, Нюкасъл и Брайтън. В допълнение, хората на Тен Хаг ще се изправят срещу Манчестър Сити на финала за ФА Къп.

  Сподели
264