Реднап се застъпи за Бруно


Н. Гавазов

Реднап се застъпи за Бруно

Специалистът от Sky Sports Джейми Реднап се застъпи за капитана на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш и разкритикува неговия съотборник Каземиро.

Ден преди това Юнайтед постигна трудно равенство 2:2 срещу Борнемут, като загуби преднината на два пъти по време на мача.

И двата гола за Юнайтед бяха отбелязани от Фернандеш, който редовно е критикуван през този сезон, но Реднап смята, че това отношение към Бруно е несправедливо и призовава да се разгледа по-отблизо играта на Каземиро опорната зона.

"Фернандеш получава много от хората и отчасти разбирам това. Но също така смятам, че е несправедливо.

Виждам играч, на когото наистина му пука. Понякога той не се държи по най-добрия начин и критикува съотборниците си, но това е играчът, около който трябва да изградите отбор. Това е играчът, който прави играта.

Неговото разочарование се дължи на факта, че другите хора не се притесняват толкова, колкото той, изглежда, че има епидемия в техния клуб.

Фернандеш да, и понякога той попада в ситуации, в които не би трябвало да попада. Но той се грижи за клуба, за отбора и върна отбора си в играта срещу Борнемут

В момента не виждам много други играчи да показват същия апетит. Виждам няколко победители в Шампионска лига да се разхождат по терена, сякаш не им пука, и това е неприемливо.

Следя Каземиро от много години и той е един от любимите ми дефанзивни полузащитници във футбола. Обичах да го гледам как играе.

Но в момента той изглежда като в благотворителен мач. Той играе мача с такава скорост, сякаш е забавно и сякаш играе срещу други знаменитости. Но не, това е Висшата лига.

Мисля си: "Какво би направил Родри?“. Той би трябвало да тича по терена, помагайки на своите съотборници.

Каземиро не дава правилния пример на младите хора около него в момента. Това не е добре", заяви Реднап.

  Сподели
196