Насри обяви, че остава в Арсенал


Н. Гавазов

Насри обяви, че остава в Арсенал

Полузащитникът на Арсенал Самир Насри заяви, че ще остане в клуба за още един сезон, съобщава новината Daily Star. Както е известно, бъдещето на френския национал доскоро бе обвито в мрачна несигурност, след като по-рано отказа да подпише нов договор и поиска да напусне клуба през това лято. 24-годишният играч веднага бе свързан с преминаване в Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, а на по-късен етап и в Челси, но от ръководството на Арсенал нееднократно обявиха, че няма да продават звездата си.

Но сега, според Daily Star, Насри е признал, че ще остане на „Емирейтс" за още един сезон.

По-рано този месец мениджъра Арсен Венгер даде ясно да се разбере, че е решен да запази французина в отбора и обяви, че Арсенал не заслужава да се нарича голям клуб, ако допусне звезди като Насри и Фабрегас да напуснат клуба.

Въпреки, че историята със Самир очевидно приключи, не така стоят нещата с капитана на отбора Сеск Фабрегас, който продължава да е преследван от Барселона и е повече от очевидно, че Венгер в този случай е напълно безпомощен. Каталунците вече признаха, че все още желаят да си осигурят подписа на испанския национал въпреки, че вече подписаха с Алексис Санчес.

Очаква се сагата около бъдещето на Фабрегас да приключи до края на този месец.

 

  Сподели
83