Невил: Ман Юнайтед не заслужава четвърто място


Н. Гавазов

Невил: Ман Юнайтед не заслужава четвърто място

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил призна, че е бил шокиран от ужасното представяне на "червените дяволи" срещу Брентфорд миналата събота.

След като изхвърлиха Ливърпул от четвъртфиналите на ФА Къп (4:2) в предишния си мач, Юнайтед завърши наравно 1:1 като гост на Брентфорд в събота.

Юнайтед игра мрачен футбол, позволявайки 31 удара на опонентите си и Невил се страхува, че "дяволите" няма да се класират за Шампионска лига с това представяне.

"Както всеки друг, гледах Манчестър Юнайтед като гост на Брентфорд и не можех да повярвам на това, което виждам. Мислех, че ще окажат малко натиск върху Тотнъм и Астън Вила, техните преки съперници.

Всъщност е наистина трудно да играеш толкова слабо. Без значение срещу какъв отбор се изправяш, дори и самият ти да си топ отбор, ще има период от 5-10 минути, в който опонентът ти доминира в играта.

Не мога да си спомня момент в този мач, в който Манчестър Юнайтед да направи нещо добре. Беше ужасен мач.

Астън Вила и Тотнъм ще изгубят точки, но ако погледнете нивото на игра на Юнайтед, не само ще им бъде трудно да завършат на пето или четвърто място, но и не го заслужават в този момент, като се има предвид как това, което ние виждам се“, съобщи Невил в своя подкаст.

  Сподели
164