Льобьоф: Играчите на Челси нямат нищо в мозъка


Н. Гавазов

Льобьоф: Играчите на Челси нямат нищо в мозъка

Бившият защитник на Челси Франк Льобьоф разкритикува отбора на Маурисио Почетино за играта в мача от 30-ия кръг на английското първенство с Бърнли (2:2).

"Добре, сезонът вече приключи за вас, но вие играете срещу Бърнли 11 срещу 10, така че те ще спечелят... и след това изчезват. Нищо не се случва, водиш с 1:0 на полувремето, връщаш се и три минути по-късно допускаш гол, след това се опитваш да играеш малко и да вкараш още един гол, и тогава казваш "Добре, добре", и тогава всичко пак става грозно.

Те трябваше да загубят този мач. 11 срещу 10. Челси срещу Бърнли. Това е краят за мен. Това е несправедливо спрямо феновете, историята на клуба и бившите играчи - което включва мен и някои други, които гледат това и са толкова шокирани от ситуацията.

Не е честно към всички тези хора и не знам какво правят те, собствениците и играчите, там. Играчите нямат издръжливост, нищо в сърцето, нищо в мозъка, те не знаят какво да правят на терена.

Ако играете 11 срещу 10, трябва да победите отбора, срещу който играете, но те го оставиха да се върне и почти загубиха. Това е ужасно! Това е непрофесионално. Това отново е нечестно към хората, които обичат клуба“, заяви

В момента Челси е на 11-о място в класирането на Висшата лига с 40 точки.

  Сподели
497