Фернандеш: Имаме още много да извървим


Н. Гавазов

Фернандеш: Имаме още много да извървим

Полузащитникът и капитан на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш коментира поражението в мача от 27-ия кръг на английската Висша лига с Манчестър Сити.

"Мисля, че отборът бе отдаден на работата си. Имахме своите шансове. Играхме твърде дълбоко на моменти, но знаете, че Сити прави това с всички отбори, трябва да защитавате наказателното си поле и ние го направихме много добре през първото полувреме. Резултатът е 1:1.

Винаги има нещо повече, което може да се направи в играта, независимо дали е Сити или някой друг, винаги има нещо, което може да се направи по-добре. Сити е отбор, който знае как да владее топката и да притиска отборите. Знаехме, че трябва да защитим вратата си много добре и мисля, че успяхме. Трябваше да владеем повече топката, отколкото през второто полувреме.

Всеки път, когато не спечелите мач, това вреди на този клуб. Знаем какви са изискванията тук и искаме да печелим мачовете, в които участваме. Не успяхме да вземем трите точки, но имаме още много да извървим. Знаем, че не всичко е в нашите ръце, защото другите отбори трябва да губят точки, но ние трябва да си свършим работата“, заяви Фернандеш.

  Сподели
200