Шави: Не исках да обидя Венгер


Н. Гавазов

Шави: Не исках да обидя Венгер

Полузащитникът на Барселона Шави вярва, че не е извършил престъпление с последните си коментари и определя задочният спор с мениджъра на Арсенал Арсен Венгер като „абсурден". Както е известно, миналата седмица футболистът на каталунците сподели за признание от страна на Фабрегас, който му е казал, че „страда", защото желае да се завърне в родната Барселона.

Това предизвика гнева на Арсен Венгер, който обвини Шави в неуважение, а испанецът отвърна, че не е подразнил никого и почувствал, че действа в интерес на Фабрегас и Барселона.

„Съжалявам. Нямах намерение да обиждам Арсенал или Венгер. Знаем, че Сеск има желание да се присъедини към нас, защото той ми каза, че страда. Не искам да обидя никого, просто защитавам интересите на Фабрегас и Барселона. За мен спорът е абсурден. Не желая да започвам война на думи с Венгер. Изглежда, че тази година са по-склонни да го продават, отколкото в предишни и следователно трябва да сме по-оптимистични. Но преди всичко трябва да стигнем до споразумение, защото Фабрегас е играч на Арсенал и има договор с тях", споделя Шави.

 

  Сподели
102