Тери: Един ден искам да стана мениджър в Челси


Н. Гавазов

Тери: Един ден искам да стана мениджър в Челси

Джон Тери призна, че желае един ден да е мениджър на Челси и сподели мнението си за назначаването на Андре Вияш-Боаш. Както е известно, капитанът на лондончани е прекарал цялата си кариера в тима от „Стамфорд Бридж", където е изиграл почти 500 мача за отбора си.Той свърза съдбата си със „сините" от 14-годишна възраст, за да се издигне до един от най-успешните капитани в историята на тима.

Няма съмнение колко много означава Челси за Тери, който е давал всичко от себе си за клуба през тези години. Футболистът се надява, че усилената работа ще бъде възнаградена в бъдеще, когато се пенсионира и амбицията му да поеме мениджърския пост на „сините" ще се осъществи.

„Очевидно е, че основната ми цел е един ден да стана мениджър на Челси. Андре Вияш-Боаш и Роберто Ди Матео са чудесен пример за настоящите играчи, които виждат, че могат да получат шанс да продължат да работят в клуба. Досега не са давани достатъчно възможностти на младите мениджъри и как можем да очакваме успехи от тях, ако те не опитат? За щастие, нашият собственик Роман Абрамович му даде този шанс", заяви Джон Тери.

 

  Сподели
89