Моуриньо обясни какво не му се е получило в Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Моуриньо обясни какво не му се е получило в Ман Юнайтед

Бившият -старши треньор на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, който води отбора на Манчестър Юнайтед от 2016 до 2018 г., обясни защо не е успял да демонстрира очакваните от него резултати с този отбор.

"Купувате ли нови мебели, преди да почистите дома си? Бях по-фокусиран върху почистването на къщата, отколкото върху купуването на нови мебели [подписването на нови играчи].

Не почистихме влака, както беше планирано. Исках да го започна от втори сезон, но не се получи по различни причини. От гледна точка на играчите, техните профили, ясно знаех какво искам, но това не се случи. Понякога във футбола се случват такива неща и трябва да се примириш.

Дадох всичко от себе си, но знаех точно какви вътрешни проблеми имаме. В третия ми сезон тези проблеми станаха все по-очевидни“, заяви Моуриньо, цитиран от Daily Mail.

Припомняме, че под ръководството на португалския специалист Манчестър Юнайтед спечели Лига Европа (сезон 2016/2017), Купата на лигата на Англия (сезон 2016/2017) и Суперкупата на ФА (сезон 2016/2017).

  Сподели
339