Тевес остава играч на Сити


Н. Гавазов

Тевес остава играч на Сити

Сделката между Манчестър Сити и Коринтианс относно евентуалното преминаване на Карлос Тевес в бразилския клуб няма да се състои заради финансови неуредици. По такъв начин, аржентинският нападател е изправен пред това да се завърне на Ийстланд, въпреки желанието си да напусне отбора на Роберто Манчини, за да бъде близо до двете си дъщери, които живеят в Буенос-Айрес. По такъв начин, най-големия трансфер в бразилския футбол няма да се състои.

„Въпреки че признава положените усилия от страна на Манчестър Сити, както и всички участващи в преговорите страни, липсата на достатъчно време не позволи трансфера да бъде осъществен. Ние сме наясно, че нашите фенове искат Тевес да се присъедини отново към нашия клуб и се надяваме, че те могат да имат играча в бъдеще", се казва в изявление, публикувано на официалния сайт на Коринтианс.

Както е известно, „гражданите" се съгласиха да продадат играча си за 40 милиона паунда, плюс още 4 милиона под формата на различни бонуси, но неразбирателството между двата клуба настъпи заради начина на плащане.

По такъв начин, аржентинският национал остава играч на Сити.

 

  Сподели
92