Челси обърна Кристъл Палас за полувреме (видео)


И. Ангелов

Челси обърна Кристъл Палас за полувреме (видео)

Кристъл Палас посрещна Челси в последната среща от двадесет и четвъртия кръг на английската Висша лига. Днес на "Селхърст Парк" гостите не отправиха дори удар, но промяна на почивката от Почетино доведе до пълен обрат и победа с 3:1, а две попадения бяха на сметката на Конър Галахър.

В 30-ата минута днес след лоши действия на Мадуеке и Кайседо топката попадна в Лерма, който отправи мощен удар далеч от вратаря за 1:0. Челси владееше повече топката в това полувреме, но така и не достигна до отправен удар.

Така Маурисио Почетино включи на почивката Нкунку на мястото на Мадуеке и промени схемата на игра. Резултатът бе мигновен и с първата атака и първия удар Челси изравни в 47-ата минута. Тук Мало Густо бе изведен на крилото и центрира за Галахър и 1:0.

В 91-ата минута брилянтен Коул Палмър спринтира до полето, спря и изчака отново включване на Галахър за 2:1, и това не бе всичко. Палмър бе в основата и на следващия гол в 94-ата минута, когато изведе Енцо Фернандез в полето и той стреля над вратаря за 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
190