Хаверц е щастлив в Арсенал


Н. Гавазов

Хаверц е щастлив в Арсенал

Атакуващият полузащитник Кай Хаверц каза, че се чувства щастлив и комфортно в Арсенал.

Хаверц все още не е убедил многобройните си критици, които гледат на трансфера му от Челси за £65 милиона миналото лято като на провал на трансферната политика на Арсенал.

Хаверц е вкарал само пет гола за новия си клуб, но 24-годишният германец е възхитен от това как се е вписал в тима от "Емирейтс".

"Преди бях много фокусиран само върху атаката, но защитата е важна част от играта и знам това. Така че работих върху защитата доста много.

Свикнах с всички тези играчи, техния стил на игра и сега се чувствам много комфортно в този отбор, така че това е добре.

Вече изминаха шест месеца и ние изоставаме малко от Ливърпул. Но все още мисля, че изиграхме много добри мачове, имахме много важни победи и все още има много залог.

Мисля, че се адаптирах много добре и обичам да бъда със съотборниците си, да съм с отбора. Много е забавно в съблекалнята и на терена. Трудна работа е, но е и забавно. Това ме прави щастлив.

Надявам се, че можем да спечелим трофеи. Мисля, че имаме отбора да го направим, както и треньора и щаба, но все още има дълъг път. Даваме 100 процента, за да спечелим трофеите и се надявам да завърши сезона с тях", заяви Хаверц.

  Сподели
149