Арсенал: Съмняваме се, че Барселона иска Фабрегас


Н. Гавазов

Арсенал: Съмняваме се, че Барселона иска Фабрегас

Председателят на Арсенал Хил-Ууд твърди, че лондончани не са получавали от Барселона друга оферта за Сеск Фабрегас, след като първото предложение на испанския шампион беше отхвърлено. Както е известно, бъдещето на испанският национал при „артилеристите" и опитите на „каталунците" да го отмъкнат е отново една от най-обсъжданите теми през това лято.

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер се стреми да запази своя капитан в отбора и вчера дори настоя трансферната сага да свърши преди началото на новия сезон.

„Не знам колко силно е желанието им да имат Фабрегас. В испанските медии все още има истории, но от там не разговорят с нас. Барселона направи една оферта на стойност 26 милиона паунда, но това беше отдавна. В момента ситуацията е много ясна: не искаме да го загубим, но и те не са предложили нещо ново. Ясно е, че ако отправят добра оферта ще я обмислим. Многократно сме им казвали, че това, което предлагат е неприемливо, но те нищо не променят в своите позиции. Не одобрявам това, което правят, но явно това е единствения правилен начин за тях. Не мога да кажа дали Барселона иска със сигурност Фабрегас, но след първата си оферта, те млъкнаха", изяснява ситуацията Хил-Ууд.

 

  Сподели
75