Ман Юнайтед се разигра на Молиню


И. Ангелов

Ман Юнайтед се разигра на Молиню

Уулвс посрещна Манчестър Юнайтед в срещата от поредния двадесет и втори кръг на английската Висша лига. Днес на "Молиню" гостите спечелиха с 4:3 като изиграха една от по-силните си срещи за сезона, особено в първата част когато еднолично контролираха всички събития на терена и дори пострадаха от два отменени гола.

В 5-ата минута след атака с подавания Хьойлунд от позиция в полето предостави на Рашфорд и фалцовият му удар далеч от вратаря оформи 1:0. В 22-ата минута Шоу се включи до аут-линията и центрира остро през вратаря, а Хьойлунд отново се прояви за да вкара между двама за 2:0. Преди почивката в 45-ата минута нападателят вкара отново, но от позиция на засада, която ВАР потвърди. 3 минути след това Бруно намери и главата на Касемиро от статична топка за нов отменен гол.

След почивката Уулвс стоеше по-добре и потърси как да се върне в мача. Така в 68-ата минута Касемиро направи дузпа срещу Нето, която Сарабия вкара на Онана за 2:1.

Юнайтед отговори бързо при корнер, като в 75-ата минута Бруно намери главата и на МакТоминей за 3:1. Уулвс обаче не се отказа и върна отново гол в 85-ата минута чрез Килман, който вкара с акробатично изпълнение за 3:2 и вдъхнови тима си за силни крайни минути.

Така драмата бе пълна в 95-ата минута когато Антони загуби топка близо до полето на противника и в края на бърза контра Педро Нето матира Онана за трети път и 3:3. Коби Мейно обаче имаше други планове за Юнайтед и в ответната атака между няколко човека той напредна до границата на полето за да матира Жозе Са за крайно 4:3.

 

  Сподели
285